Stor Perde Temizleme

Stor perde temizleme
Stor perde temizleme

Stor perde temizleme

Stor perde temizleme hizmetleri yıllardır sunduğumuz hizmetlerimiz dendir. Stor perdelerin temizliğini yapabilmek için uygun bir ortam, bu perde türleri hakkında detaylı bilgi ve kullanılacak kimyasallara hakimiyet gereklidir.
Evimizde dekor ve güneşlik amacı ile kullandığımız bu perdeler genellikle lekeden dolayı değil üzerindeki biriken tozların kumaşın yapısını bozmaması için ve toz birikmesini önlemek amacı ile temizlettirilmektedir.
Stor perdelerin yılda en az bir kere yıkanması uygundur. Uygun olmayan kimyasalla yıkanması apreyi çözebileceğinden dikkat edilmelidir.
Perdeler yukarı aşağı çekilirken sağa veya sola doğru toplanabilir. Böyle durumlarda sağa kayan perde sola sola kayan perde sağa doğru çekilerek düzeltilmesi gerekir. Aksi halde düzeltilmezse bu perde toplandığı yandan deformasyona uğrayacaktır. Böyle bir durum yaşamamak için buna dikkat etmekte fayda vardır.
Bu perde türlerinin çok çeşitli renk ve desen seçenekleri mevcuttur. Stor perde seçiminde evimizin dekoratif yapısı, kullanılan mobilyalar eğer dekor perde kullanılıyorsa bu perdeler etkilidir.
Bu kadar özenle alınan bu perdelerin temizlemesinde profesyonel bir yardım almak hem perdelerimizin uzun ömürlü olması açısından, hemde gereksiz zaman kaybı yaşanmamasını sağlayacaktır. Sizlerde bu konuda profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarsanız firmamız sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.
Sipariş İçin : 0224 224 85 71

Bir yanıt yazın

SİPARİŞ